mathearv - en jente med en blogg
Forside Add meg Om meg Kontakt

hair and there

 • 26.09.2011kl.16:00
 • (11)

stylist: meg foto: meg og johanna.

hva synest dere? 

-mathearegine-

 • ukeplan

  • 22.09.2011kl.21:41
  • (2)


  nå har jeg nettopp laget meh en ukeplan jeg skal følgje nesten helt fra til jul. det tok ikke så lang tid heller, såå.. nå blir det ganske mye lekse og trening fremmover. og selvfølgjelig litt blogging med da ;)   dere klarer sikkert ikke lese det, menmen, jeg skal i så fall lese det hver dag og følgje det. cya 

  har dere en ukeplan ? 

  -mathearegine-

 • london innkjøp

  • 21.09.2011kl.12:39
  • (8)
  de andre bildene ble uklare så de kommer flere senere :) 

  hva synest dere ? 

  -mathearegine-

   

 • London!

  • 21.09.2011kl.09:34
  • (6)


  jeg må bare beklage for å ikke ha blogget på en ganske lang stund. forige uke var en ganske travel uke der jeg var både syk pg annet. men jeg hadde årets beste helg fordi om. jeg var nemlig på klasse tur til London! herlig! jeg storkoste meg sammen med klassen. det var supert! så jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder.

  london eye - 

  Hard Rock Cafè - var utrolig kult, hehehe, og super gøy !

   i london var det så mye fint å se, men jeg orker ikke legge ut 200 bilder her. men her er henning og big ben 

  Oxford street ♥ vi shoppet i ca 4 timer, og butikkene var såå store at du nesten kunne gå deg vill der inne. her på bilde: 
  kjell inge, meg, naomi , margaret og eirik :)  

  en liten by som vi dro til, vi skulle se hvor dronningen bor i helgene. utrolig fint, men vi fikk ikke ta bilder inne å når vi var ut regnet det. fra ventre: ayla, fride, ragnhild, siri, josefine, marit (oppe) og rabea :) 

  utrolig billigt med sko i london, desse skone kostet 400 kr. men jeg rakk ikke kjøpe dem :I 

  klassa gikk svært mye. siden vi bodde utroligt centralt, gikk de ikke lenger en 15 min før vi var der vi skulle - daniel v og joakim :) 

  starbucks ♥ vi drakk det hele tiden. utroligt godt!  vi var på musikal også, den var den beste jeg noen gang har sett. de sang sååå bra og var flinke skuespillere. her fikk vi heller ikke ta bilder inne. men den anbefales! 

  belive it or not! utroligt morsomt, jeg rakk ikke ta så mange bilder, men der va masse rart. her på dette bilde, naomi og daniel.   vi var også inne i den nest største katedralen i heile verda, de var ikke lov å ta bilde inne, men den var såå nydelig, jeg ble svimmel når jeg såg opp i taket, det var så langt opp.   kanskje her kommer en del to og her kommer bilder av noe som jeg kjøpte i london. men ellers var det kult å snakke engelsk i noen dager, jeg følte meg faktisk flink :) hhahha, cya 

  hva synest dere ? har dere ver i london ? 

  -mathearegine-

 • mathearegine

  livlig jente, mote, 14 år, konfirmant, kristen, foto og venner. kommentera alltid tilbake ^^

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juli 2012 Juni 2012 November 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011

  Design:

  Ina Anjuta
  hits